Suntem încântați să întâmpinăm în centrul nostru comercial un magazin minunat, podele TopFloor.


Showroom TOPFLOOR vă aduce la cunoștință acoperirea de podea de nouă generație!
Acoperiri ale companiei – o soluție de design modernă pentru decorarea încăperilor în diverse scopuri. Ele sunt potrivite atât pentru spații rezidențiale cât și comerciale.

Asortiment:

Capace din PVC / Linoleum – ideale pentru instalatii medicale, sali de operatie, laboratoare; instalații de producție și depozitare; birou și spațiu comercial; școli, grădinițe; transport public.

Această acoperire are o rezistență ridicată la uzură, anti-alunecare, rezistență chimică, antibacteriană, absorbantă de zgomot.

Laminat de vinil / LVT – folosit pentru instalarea în spații rezidențiale și comerciale. Fasciculele de vinil sunt foarte rezistente la apă, care permit utilizarea în băi și bucătării în locul plăcilor ceramice reci.

Pardoseli Sportive – poat rezista la o mulțime de echipamente sportive, nu se deformează. Protejeaza articulațiile și reduceți riscul de rănire. Acoperirea are aceeași reactie a mingii pe întreaga suprafață a locului de joacă. Are un coeficient ridicat de anti-derapare.

Iarba artificială este o decizie demnă pentru terenurile de sport în aer liber și zonele de peisaj. În condiții de siguranță pentru animalele de companie și pentru oameni, iarba noastră artificială este ideală pentru zonele rutiere intense, spații urbane, terenuri de tenis, terenuri de fotbal etc.
Covor – va fi întotdeauna o podea la modă, se va distinge prin eleganță, căldură, stil și confort. Covorul poate fi folosit în locuințe, hoteluri, birouri, cinematografe, nave etc. Oferim un covor într-o rolă sau în metri pătrați și, în funcție de nevoile spațiului și condițiile de trafic, puteți alege: covoare din materiale naturale, cum ar fi paie, lână, bumbac sau materiale sintetice.

Specialiștii TopFloor vă vor ajuta:

  • Să selectați acoperirea optimă și materialele suplimentare pentru instalarea podelelor;
  • Livrare într-un timp scurt.
  • Setare rapidă și precisă.
  • Acordăm 100% garanție pentru toate podelele și lucrările efectuate.