Spațiile de retail - inchiriere spatiu comercial

de la 4 euro


 • Adresa oficiului
  str. Codrilor 16, or. Chisinau
 • Email
  info@constructdepo.md
 • Telefon
  ‎+(373) 78 74 44 44, ‎+(373) 68 55 11 55
 • Orarul de lucru
  luni – sîmbătă de la 9.00 – 18.00

Spațiu comercial de închiriat
“Construct Depo” oferă spre închirierea spațiilor comerciale de la proprietar pentru vânzarea de bunuri care aparțin categoriei “totul pentru casă ta”.
Complexul comercial este un sistem unic de magazine de două etaje, Ele sunt noi pentru Moldova, situate convenabil în trei linii de-a lungul unui drum aglomerat. Toate camerele au un aspect gratuit și pot fi ușor conectate pentru a crește zona la cererea locatarului.

Fatada fiecărui magazin este complet glazată și dotată cu o intrare separată.Ferestrele mari de afișare ajută la rentabilitatea prezentării produselor și atragerea mai multor vizitatori către complex. Intrările multiple pentru îmbinarea a două sau mai multe magazine sporesc traficul vizitatorilor datorită mai multor puncte de acces către spațiul comercial.

Închirierea unui magazin în Construct Depo este o oportunitate de a atrage clienți suplimentari datorită unei game largi de produse oferite pe un etaj de tranzacționare.De exemplu, un vizitator care a venit pentru o faianță ceramică se uită în mod obligatoriu în magazinul de articole sanitare, iar amanta alegerea perdelelor va acorda atenție obiectelor de decor.

Prima și a doua linie în 2 nivele de 75 de metri pătrați.

A treia linie este de 25 de metri pătrați.

Prima și a doua linie în 2 nivele de 150 de metri pătrați.

A treia linie este de 50 de metri pătrați.

Prima și a doua linie în 1 nivel de 150 m.
Prima și a doua linie în 2 nivele de 300 de metri pătrați.

Spațiile comerciale pe prima linie frontală

Prima linie de fațadă – spații comerciale de primă clasă sunt magazine cu două etaje, cu fațade cu vedere la parcare și la șoseaua centrală. Avantajul inchirierii spatiului comercial pe linia frontala este accesul direct din parcare, precum si o imagine de ansamblu excelenta de la sosea. Traficul plin de viață vă permite să profitați de toate avantajele ferestrelor de afișare pentru a atrage cel mai mare număr de vizitatori.

Spațiu comercial pe a doua linie frontală

A doua linie – fațadele merg la galeria centrală acoperită, unde se concentrează cea mai mare parte a magazinelor. Spațiile comerciale cu două etaje au o dispunere internă liberă. Zona poate fi ușor împărțită în zone comerciale separate sau separată de o zonă de birouri. Costul de închiriere a spațiilor galeriei interioare este puțin mai mic decât închirierea de magazine de fațadă. Dacă se dorește, chiriașul poate combina magazinele interne cu fațada. Acest lucru permite cumpărătorilor să viziteze cu ușurință priza direct din parcare și să se întoarcă la produsele pe care le doresc din galeria interioară. Un astfel de sistem de asociere contribuie la reducerea costurilor de închiriere și la atragerea mai multor vizitatori.

Spațiu comercial pe a treia linie frontală

A treia linie – pentru a intra în magazinele compacte de o poveste a celor de-a treia linie de vizitatori poate de la galeria interioară plină de viață a complexului. Buticuri confortabile, cu o suprafață de 25 m2, create pentru chiriașii care nu au nevoie de spațiu comercial mare. Fatadele magazinelor sunt vitrate dinspre partea de jos în sus, datorită căreia tot spațiul interior este perfect vizualizat chiar de la galerie. Prin combinarea a două sau mai multe buticuri, este posibil să se maximizeze avantajele cazurilor largi de afișare cu suprafețe relativ mici. De asemenea, magazinele de a treia linie sunt atractive pentru chiriași și prețur