Compania «Santeh Proiect» ofera pe piata Moldovei, o gamă de produse de calitate de la cei mai mari producători europeni și ruși, acestea sunt marci precum Bugatti, Genebre, Pedrollo, Grundfos, Lavara, Taco, IBO, IVR, Ferolli, Radiatori, FondITAL, Bosch, Italtehnic, ESBE Oficini Regamonti (OR), Luigi Floridi, Zilmet, USTM, Era, Hardi, Rosturplast, Teplodar, Sanha, ICMA, Ferum și multe altele.
Compania mai activează în domeniul serviciilor pentru selectarea și vânzarea a echipamentelor de pompare de orice capacitate: Pompe de sonda, pompa de carter, hidrofoare, pompe pentru ridicare a presiunii, pentru toate irigatsii și de pompare chimică,  pompe de drenaj, canalizare, fecale, stații de rapel,  sisteme de incendiu, vase de expansiune de capacitate diferite de motoare și echipamente pentru ele.
Stații de epurare pentru case, vile, spălătorii auto, restaurante, hoteluri.
Echipament de incalzire, cazane pentru încălzire și cazane convenționale cu gaz cu condensare pentru combustibili solizi de capacități diferite. Radiatoare: aluminiu, metal, bimetal. Supape termostatice-anticondensare. Termostate de diferite tipuri. țevi de oțel inoxidabil, ondulat cu racorduri cu eliberare rapidă și accesorii pentru rulare a unui alimentare cu apă, încălzire, sisteme solare. Rezervoare de expansiune pentru încălzire (rotunde, dreptunghiulare).

Centrale de încălzire și gaze pentru apă caldă. Pentru conductele de încălzire prin pardoseală, polistiren, peliculă metalizată cu marcaj ce reflectă căldura, izolație de perete (benzi de amortizare), harpoane, montare în rack pentru conducte de încălzire prin pardoseală. grup de pompare By-pass, colector cu debit și fără elemente de acționare, robinet termostatic de amestec cu un domeniu de țevi și fitinguri din polipropilenă, polietilenă, polietilenă (PEX), pentru încălzire a apei, pardoselii. Canalizare și accesorii.
Sisteme de scurgeri de apa (electroventile cu module de control și senzori împotriva scurgerilor).


O selecție largă de sobe pentru saune, sobe de încălzire de diferite tipuri și capacități. Băi, toalete, bideuri, dușuri.
Mixere pentru bucatarii, bai, bideuri.