De ce trebuie să ne alegeți pe noi?

Construct Depo – complex comercial modern a materialelor de construcție pentru efectuarea cumpărăturilor Dvs. în condiții foarte confortabile și standarde înalte de deservire calitativă.
Voi intenționați să arendați un depozit sau un magazin și mai stați pe gînduri?

Construct Depo – complex comercial a materialelor de construcție cu o suprafață totală de aproximativ 9000 m² constituit din:

 • Aproximativ 5000 m² de secții comerciale;
 • Aproximativ 2000 m² de depozite;
 • 1000 m² spații de uz comun;
 • Mai mult de 250 m² de oficii.

Noi oferim secții comerciale și depozite pentru locatari și proprietari cu o suprafață de la 25 m² la 50 m². Înălțimea depozitelor constituie 4,5 m.

O amplasare comodă – economie de timp

Amplasarea în nemijlocită apropiere de zonă rezidențială care cuprinde aproximativ  200000 locuitori pentru care complexul comercial devine bine-venit și nu doar pentru ei.

Vă puteți deplasa la complexul nostru atît cu automobilul personal cît și prin intermediul transportului public. Complexul comercial vă oferă o parcare cu o capacitate pentru 400 automobile, pe teritoriul căruia a fost strămutată stația terminus a rutierei nr. 129.

Disponibilitatea Construct Depo suplimentar se asigură prin amplasarea în apropiere de drum de interes internațional și de acces comod pentru automobile de tonaj mare.

Organizarea Complexului comercial

Spațiile noastre comerciale se vor potrivi pentru orice domeniu de activitate din următoarele considerente

 • Vitralii;
 • Planificarea după plac a încăperii interioare;
 • Intrare separată pentru fiecare magazin;
 • Prezența căilor de comunicație necesare;

Compania de conducere

Relațiile cu clienții noștri se bazează pe respect și încredere reciprocă cu aprecierea preferințelor și posibilităților financiare – cel mai important factor în activitatea companiei noastre.

Compania de conducere a complexului comercial Construct Depo se atîrnă cu responsabilitate față de amenajarea acestuia. Pentru atragerea cumpărătorilor este important orice detaliu.

În obligațiile companiei intră promovarea profesională a complexului comercial pe piață prin amplasarea eficace a publicității în mass-media și internet.

Totul necesar la îndemînă

Construct Depo creează condiții necesare pentru ca consumatorul să găsească totul de ca are nevoie într-un singur loc. N-o să mai pierdeți timp pentru căutarea produsului necesar în piețele împrăștiate prin tot orașul.

Pentru aceasta noi:

 • Am adunat pe cei mai mari producători de pe piața materialelor de construcție într-un singur loc;
 • Oferim posibilitatea de a procura nu doar material de construcție dar și alte produse într-un singur complex din cadrul farmaciei, market, de a vă folosi de serviciile bancomatelor și multe alte;
 • Am organizat timpul liber a cumpărătorilor – ei permanent vor avea posibilitate de a se recrea la o cafea sau de a lua masa la o cafenea sau restaurant amplasat în cadrul complexului comercial.

Suntem convinși că colaborare cu noi este cheia succesului și prosperării a businessului Dvs.! Alăturați-vă!