Echipa noastră devine  mai mare și suntem bucuroși să primim un nou partener  Integra.

De exemplu, aici a fost deja deschis un mic show-room al companiei Integrateh SRL, care aduce în Moldova electrocasnice  incorporabile de la trei branduri: Midea, Tornado și Backer.

„Deseori cumpărătorii aparatelor electrocasnice aleg pentru bucătărie tehnica incorporabilă, care este comodă și ergonomică, deci se încadrează organic în interioar”, – spune directorul companiei Integra, Irina Cuzimina. “În bucătărie pot fi incorporate mașini de spălat, frigidere, cuptoare, mașini de spălat vase, hote și suprafețe de gătit”.

De exemplu, suprafețe de gătit pot fi pe gaz, electrice, combinate sau cu inducție. Variază și suprafața lor: din inox, emailată, din sticlă călită. Grilajul poate fi din oțel emailat sau fontă.  Panoul de control poate fi plasat lateral sau frontal. Plita poate fi de culoare antracit, bej, albă, metalică, neagră și cu control de gaze sau de tipul Eco Line. Mai sunt încă zeci de parametri, care influențează prețul, funcționalitatea și aspectul exterior al produsului.   

„Consultanții noștri au sarcina de a-i ajuta pe consumatori să facă o alegere corectă”, – menționează Irina. “Cu toate acestea, ei nu se vor simți incomod, deoarece noi vom avea timp să-i ascultăm și să acordăm toată atenția comenzii respective. Mai mult, clientul va avea un manager personal. Așa, procurând din magazinul nostru un produs, cumpărătorului îi sunt propuse serviciile managerului, care va fi întotdeauna la curent cu necesitățile acestuia. Plus, acesta obține și legătura directă cu directorul companiei (adică, cu mine). Dacă apar probleme, nemulțumiri sau, din contra, unele sugestii și comentarii, cumpărătorul va avea posibilitatea să le expună personal directorului printr-un e-mail sau prin rețele de socializare (răspunsul este garantat în decurs de o zi)”.

Integrateh activează pe piața Moldovei deja de 10 ani. Sortimentul companiei include peste 500 de modele de electrocasnice incorporabile sau standarte: frigidere, cuptoare, hote, plite pe gaz, cuptoare cu microunde, mașini de spălat rufe și vase, suprafețe de gătit, materiale de consum și accesorii.    

„Vă așteptăm în buticul Nr.13 centrului comercial Construct Depo ”, – invită Irina. “Vom încerca să răspundem la toate întrebările Dvs”.